Αnniaj

Αγορές με Ασφάλεια, Ποιότητα και Υπευθυνότητα

Το Anniaj.gr είναι ένα ξεχωριστό eshop με πρωτότυπα και ιδιαίτερα είδη δώρου. Σε εμάς, θα βρείτε είδη δώρου, χειροποίητες δημιουργίες και επιλεγμένα brands, με έμφαση την ποιότητα και την ιδιαίτερη αισθητική. Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να βρείτε , πρωτότυπα δώρα, είδη διακόσμησης, παιδικούς πίνακες, δώρα για παιδιά, ιδιαίτερα δώρα για νεογέννητα και μωράκια, ξεχωριστά και δημιουργικά παιχνίδια, είδη παιδικής διακόσμησης,  χειροποίητα γούρια και πασχαλινές λαμπάδες. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημά θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα χειροποίητα  είδη και δώρα αλλά και εμπορικά δώρα.

Το AnniaJ.gr  λειτουργεί μέσω του  βιβλιοχαρτοπωλείου “escape” , η οποία είναι δική μας επιχείρηση και διατηρεί χρόνια βασικό  eshop  το  www.i-escape.gr

Πάντα προσπαθούμε να κρατήσουμε το βασικότερο πλεονέκτημά μας, τη προσωπική και άμεση εξυπηρέτηση των πελατών, μας παρέχοντας μόνο ποιοτικά προϊόντα και διασφαλίζοντας  τα δεδομένα και τις συναλλαγές σας, με χαμόγελο.

Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία, χρησιμοποιούνται μόνο για την εκτέλεση της παραγγελίας σας! Το www.anniaj.gr  δεν μοιράζεται (πουλάει) τα στοιχεία όσων εγγράφονται στις λίστες μας καθώς κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια των χρηστών μας!

Εαν είναι η πρώτη φορά που έρχεστε στην παρέα μας σας καλωσορίζουμε και ευελπιστούμε να αποτελέσει για εσάς μία ευχάριστη εμπειρία η περιήγηση στις σελίδες του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Σας προτρέπουμε επίσης να γίνετε μέλος της παρέας μας στο Facebook  και  στο Instagram , ή και να εγγραφείτε στο  newsletter μας, ώστε να ενημερώνεστε με τα τελευταία νέα μας!

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία , μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ: 2643023793 ,  email: [email protected]

Με εκτίμηση Άννα Ζαρκαδούλα.

 

Βιβλιοχαρτοπωλείο escape // Άννα Π. Ζαρκαδούλα

Ι.Καποδίστρια 10 Βόνιτσα //τηλ. – φαξ: 2643023793

email: [email protected]

             Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η. : 27492612000